De mobilhome beschikt over een verwarming die werkt op de dieseltank . Je moet dus geen gas gebruiken om de mobilhome snel op een comfortabele temperatuur te brengen. Hij beschikt ook over een turbovent, die zeer snel de binnenlucht naar buiten, of de buitenlucht naar binnen brengt. Een ruime koepel boven de treinzit geeft veel licht. Alle ramen in het woongedeelte, alsook de deur zijn voorzien van een muggenraam, om ongewenste beestje tegen te houden, maar je toch van frisse lucht te voorzien.
Het woongedeelte beschikt echter niet over airco.

Een zeer ruime camper, met 7 gehomologeerde zitplaatsen, 7 slaapplaatsen. De motorhome is gebouwd op een Fiat Chassis en beschikt over 130PK. Meer dan genoeg om in alle comfort rond te rijden.

In de wooneenheid bevinden zich 2 batterijen, ter voorziening van de elektriciteit in het woongedeelte. Op het dak bevind zich 1 zonnepaneel, om de autonomie nog te vergroten. Parkeer je mobilhome op een plek waar je de zon kan vangen en je kan gerust een week zonder stroom aansluiting.

In de alkoof boven de bestuurderscabine is een ruim dubbel bed. Achteraan bevinden zich nog 2 stapelbedden. Alle verhoogde bedden zijn voorzien van een veiligheidsnet, zodat je niet per ongeluk uit je bed kan. Van de zitplaatsen kan je ook nog extra bedden maken. Deze zijn wel iets kleiner, maar zeker geschikt voor kinderen.

Keuken:
de keuken bevindt zich achteraan, aan de deurzijde van de mobilhome. Dit geeft je als voordeel dat je, als de kinderen binnen spelen, ze langs je moeten passeren en je steeds een oog houdt of ze buiten of binnen zijn.

Het gasvuur beschikt over 3 pitten. In de opslagruimte voor de gastanken beschik je over 2 tanken, gevuld met propaangas, van 20,8L. Door hun zeer geringe gewicht, tegenover de klassieke gasbidons heb je nog meer mogelijkheden om spullen mee te nemen. Een ronde lavabo staat makkelijk binnen handbereik voor het wassen van je eten.

Aan je rugzijde bevindt zich een ruime 150L koelkast, met erboven een kleine diepvriezer.

Badkamer:
Een ruime badkamer, met douche en wc, gescheiden door een plexiglas wand. Je hebt genoeg ruimte om je kindjes te helpen wassen. Als je de douche niet gebruikt kan je de lavabo naar het douchestuk verschuiven.

Water:
Je beschikt over een ruime verswater tank van 110L en een vuilwatertank van 90L. De warmwaterboiler beschikt over een 10L tank, voor douche of warm water aan de lavabo en spoelbak.

Het chemische toilet beschikt over een uitneembare casette.

Zithoek:
De dubbele treinzit biedt plaats aan heel je gezelschap. Aan de bestuurderskant is er een kleinere zithoek, ideaal voor de kids om te spelen, terwijl je aan de andere kant een ruimere zithoek hebt. In de tegenrijrichting is er een TV met DVD speler gemonteerd, waardoor je ook vanuit de alkoof nog even TV kan kijken voor het slapengaan.

Slapen:
Eens het tijd is om te gaan slapen, heb je reeds 4 slaapplaatsen die onmiddellijk klaar zijn.  1 groot dubbel bed in de alkoof en 2 grote bedden in het stapelbed.  In enkele ogenblikken heb je de 2 treinzitten ook zo omgebouwd in een klein dubbelbed en een klein enkelbed.

Afmetingen bedden:
Alkoof:                             2m20 x 1m57
Stapelbedden (2):          2m20 x 0,9m
Treinzit dubbel bed:      1m81 x 1m25
Treinzit enkel bed:         1m47 x 0,66m

In de alkoof en het bovenste bed van het stapelbed zijn netten voorzien voor woelige slapers.

Techniek:
Volgende aanslutingen zijn voorzien in en aan de mobilhome:
In de bestuurderscabine is er een motor aangedreven airco voorzien.   Je beschikt er over een sigarettenaansteker en een enkele USB poort om je toestellen op aan te sluiten.

In het woongedeelte beschik je over 3 220V stopcontacten (waarvan 1 in de badkamer) en 1 sigarettenaansteker aansluiting waar de tv op aangesloten zit.

De TV beschikt over een deel aansluitmogelijkheden, waaronder USB3.0 en kinch.

Extra uitrusting van de mobilhome

  • Zonneluifel
  • Fietsendrager voor 4 fietsen
  • Airco in de cabine (niet in de woonruimte)
  • Eet- en kookgerei
  • Radio en cd
  • Achteruitrijcamera met scherm 12 inch
  • Zonnepaneel
  • Extra veiligheidssloten op alle deuren
  • Twee gasflessen
  • Toiletproducten